Pirjo Nummikko
   kuntohoitaja
  
Mariankatu 25 a,
   15110 Lahti.
   Viljatie 4,
   15860 Hollola.
 
 puh: 03 780 3967
          0400 676 793
   sähköposti:
   pirjo.nummikko(at)
   kehoterapiaindigo.fi

 

         
 

Etusivu

Rosen-menetelmä

Horstmann-hoito

Kajava-terapia

Vyöhyketerapia

Bachin
kukkaterapia

Korvakynttilähoito

 

Horstmann-hoidon on kehittänyt ja testannut australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge. Horstmann-hoitotekniikat ovat lempeitä kehotyöskentelymenetelmiä, jotka avaavat fyysisiä, henkisiä ja tunneperäisiä tukkeumia. Energiatukkeumat aiheuttavat asentovirheitä, kipuja ja mielialan tasapainottomuutta sekä kehon energiajärjestelmän epävireisyyttä. Kehon epävireinen tila altistaa sairauksille, jopa
onnettomuuksille.

Hoitaja käsittelee asiakkaan erityisiä energiapisteitä ja pyörittelee ja venyttelee samalla asiakkaan jalkoja ja käsiä pehmeästi. Hoitotekniikat lisäävät nivelten ja lihasten notkeutta, poistavat kipua ja korjaavat virheasentoja.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Hoidot auttavat alaselän kipuun ja jäykkyyteen, niska-hartiaseudun vaivoihin, hiirikäteen, jäätyneeseen olkapäähän ja päänsärkyyn sekä vapautumaan tiedostamattomista tunneperäisistä malleista.

Hoidon jälkeen asiakkaat kuvailevat oloaan selkeäksi ja rauhalliseksi. Hoidon ansiosta ihminen pystyy tekemään muutoksia elämässään: vanhat kaavat poistuvat ja syntyy tilaa uudelle. Muutoksen luonne ja syvyys riippuvat asiakkaan halusta parantua ja päästää irti asioista.

Lisätietoa: 
www.horstmann.fi 
www.horstmanntechnique.com.au
 

  

 

 

 

 

 
Päivitetty 11.04.2008

Sivuston suunnittelu Sirpa Papinaho, www.elisanet.fi/sirpa.papinaho